• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • СумДУ поширює технології дистанційної освіти

СумДУ поширює технології дистанційної освіти

2013-11-18

/Files/images/18.jpg

15-16 листопада в Сумському державному університетівідбулася ІХ міжнародна науково-методична конференція «Електронні засоби та дистанційні технологіїдля навчання протягом життя». До роботи конференції, у тому числі в онлайн-режимі, долучилося близько 80 представників вищих навчальних закладів з Севастополя (АР Крим), Сум, Києва, Харкова, Полтави, Одеси, Запоріжжя, Алчевська, Житомира, Дніпропетровська, Луганська, Львова, а також Гродненського державного університету імені Янки Купали (Білорусь).

"Зараз за дистанційною формою в закладі навчаються близько 1200 студентів за дев’ятьма напрямами підготовки. СумДУ випустив фахівців економічних, IT, юридичних, технічних спеціальностей", – акцентував директор організаційно-методичного центру технологій електронного навчання Юрій Зубань.

З метою актуалізації теми дистанційного навчання заслухали виступ Смольникової О.В., заст. голови правління Сумської обласної громадської організації «Батьки онкохворих дітей-інвалідів», ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ З ОНКОЛОГІЧНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ

Доклад Купенко О.В., к.пед.н., доц., Філоненко А.С., студ.,Сумський державний університет ЗАСТОСУВАННЯ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ НАВЧАННЯ ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ ЗА СТАНОМ ЗДОРОВ’Я МОЖЛИВОСТІ РЕГУЛЯРНО ВІДВІДУВАТИ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

У рамках конференції було підбито підсумки програм підвищення кваліфікації «З електронних засобів та дистанційних технологій навчання» та «З інноваційної педагогічної діяльності», які тривали з 1 жовтня.

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi